Kulit Lebih Cerah Dengan KITA Puth

Sekarang ni semua orang nak kulit yang sihat, cerah dan berseri. Kalau bab kecantikkan memang tak ada yang akan ambil ringan je lagi-lagi perempuan kan. Sebab tu I pun dah mula mengamalkan KITA Beauties Pu’th





Kenapa KITA Beauties Pu’th?
KITA Beauties Pu’th berfungsi untuk mencerahkan kulit. Mengandungi superfood untuk kulit dan keperluan seharian badan, Selain itu, KITA Beauties Pu’th mengandungi antioksidan yang membantu mengelakkan kedutan dan radang



Macam I, I bukan amalkan KITA Beauties Pu’th untuk kulit putih sampai transparent ke apa. I nak tona kulit I kembali seperti asal. Pernah tak korang alami kulit satu atau dua tona lebih gelap sebab selalu terdedah pada cahaya matahari, selalu berjemur sebab buat aktiviti. Kalau biar kulit kembali seperti asal memang lambat la. Entah-entah sama je macam tu jadi dengan amalkan KITA Beauties Pu’th yang tinggi dengan vitamin C, membantu kulit lebih cerah dengan cepat. Dalam masa yang sama banyak manfaat untuk kulit.





Vitamin C sangat membantu memberikan kulit yang tegang, anjal dan lembut tanpa garis halus. Kulit berminyak, pori besar dan kulit berjerawat juga dapat dikawal dengan mengamalkan produk ni tau. 





Bahan lain dalam KITA Beauties Pu’th.
Selain tinggi dengan Vitamin C, produk ini juga mengandungi Camu-Camu. Buah yang mempunyai pelbagai manfaat untuk kulit dan diet seharian. Kulit jadi lebih sihat, membantu liang pori dan mengurangkan radang pada kulit. Alpha Lipoic Acid pula bertindak sebagai anti oksidan. Kulit lebih cerah, tak kusam serta anjal,  licin dan berseri.



Ramuan penuh KITA Beauties Pu’th : Serbuk jus oren, Fruktos, Maltodekstrin, Vitamin C, Guar Gum, Silikon Dioksida, Camu-Camu, Asid Alfa Lipoik, Serbuk Biji Anggur, Trikalsium Fosfat, Perisa Pic.





Packaging dia pula jenis dalam kotak dan ada 10 paket kecil dalam satu kotak. Bagi I bila ada individual pek kecik macam ni senang nak bawak ke mana-mana. Nak minum dekat office, dekat luar, bawak je satu pek kecil ni. 



Cara nak minum pula ambil satu sachet dan campurkan 100ml-150ml air. Kacau sampai sebati atau kalau korang ada shaker lagi senang. Shake je. Paling penting minum air cukup untuk kesan yang terbaik. Badan kita memerlukan air yang mencukupi kerana 60% badan manusia adalah air.





Produk ni juga semestinya halal so korang tak perlu risau la. Siap ada GMP dan merupakan super health brand. Paling penting senang je kalau korang nak beli. Ada dijual secara ekslusif di Guardian. Bila produk yang dijual di drugstore ni semestinya boleh dipercayai kan? KITA Puth make your skin & body happy.



Website : www.kitabeauties.com/
Instagram : https://www.instagram.com/kita_beauties/
Facebook : kita beauties
Guardian : https://guardian.com.my/index.php/pbrand/kitabeauties.html








40 comments

  1. Oh~ kalau masuk Guardian confirm trusted. Hehe. Kalau minum supplement super foods semua kena banyak sangat minum air untuk detoxing jaga buah pinggang sambil2 nak dapat optimized efek kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.airah minum minuman macam ni pun akan minum banyak air.

      Delete
  2. betul tu..bukan nak cerah sangat kulit kita tu..nak samakan tona warna kulit tu..kalau dapat cerahkan kulit mmg bonus la..skrg ni kan cuaca panas..kulit pun kena jaga..risau juga kulit kering dan kusam tak bermaya akibat haba dan pencemaran sekarang ni kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. airah pun kulit dah berbelak sekarang. panas sangat kalau keluar bawah matahari tu. bila minum minuman ni membantu sikit untuk kulit

      Delete
  3. Replies
    1. rasa dia tak manis, tapi rasa oren yang light

      Delete
  4. cantik packaging kota dia.. nama pun unik je .. kita PUTH hehe.. ingatkan teringgal perkataan I tu.. PUTIH .. rupanay memang macam tu ye eja nya.. nampak glowing kulit sis ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha memang ejaan dia macam tu hahaha. ramai cakap kulit makin sihat lepas minum minuman ni

      Delete
  5. Kalau ada jual kat guardian senanglah nak cari .nampak menarik je produk ni untuk dicuba .tak kisah sangat kukit cerah ke rak tapi nak kan khasiatnya yang boleh kecilkan liang pori

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu airah kalau nak cari apa-apa pun dekat drugstore je senang

      Delete
  6. First time knowing KITA Beauties Pu’th. good that it is in Orange flavour. must be very nice to drink kan. you look beautiful after drinking it

    ReplyDelete
  7. wahhh makin berseri-seri pinkish pinkish laa kulit diaa..
    nak jugak nampak kulit sihat je, berseri je! hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha nak dekat raya ni memang nak kulit nampak sihat je

      Delete
  8. makin berseri lah syahirah nanti. Glowing-glowing bile keluar rumah. Heheh, kita puth ni pun senang didapti kan? Selalu jumpa dekat Guardian

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak beli pergi guardian je. tu la harap kulit lebih okay la lepas ni

      Delete
  9. Best ad collagen mcm ni. Mencantikkn kite dari dlm. Boleh la nk try nnti. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. collagen orang muda pun boleh consume. bila ada dah mix dalam minuman ni memang lebih senang

      Delete
    2. setahu sya minuman kita puth nui tak ada collagen sis

      Delete
  10. Patut laaa Airah cantik selalu... Suka tengok skin Airah, ada ambik suplement eh. Mmm... Kak nina pun tertarik nak try gak laaa sebab kita dah berusia ni lagi need suolement kan? Suka laaa packaging dia comel senang bawak travel. Thanks sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. airah memang suka bab bab kesihatan ni. minuman ni pun dalam masa yang sama membantu untuk tubuh badan, kulit pun nampak lebih sihat

      Delete
  11. Bab nak putih semua orang nak. Kalau kita pun nak. Tapi nak kan kulit tu sekata la kalau boleh. Bukan putih sampai nampak pelik kan. Bagus ada minuman macam ni. Sebab dia rawat dari dalam kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.minuman ni bukan untuk putih sampai tak nampak kulit sebenar tu tapi membantu untuk kulit sihat. bila dalaman sihat, luaran pun nampak

      Delete
  12. Fadzi baru start nak cuba suplimen la. Sebab dah masuk usia 3 series ni, rasa macam penting pulak suplimen suplimen ni. Kalau dulu masa muda muda tak heran pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jum la try jugak. airah pun nak tambah stok dekat rumah ni

      Delete
  13. Kaya dengan vitamin c produk ni kan. No doubt rahsia kulit muka lebih berseri2. Boleh lah nak rekomen kat kawan2 nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. vitamin c penting untuk badan kita kan.kadang dah makan makanan yang ada sumber vitamin c tapi tak mencukupi lagi

      Delete
  14. comelnya pacakging dia, murah pulak tu senang didapaati.boleh cuba ni..almklumla nak cnati luaran kene cantik dlaman kan..dah lama tak minum supplement ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. airah pun suka sangat packaging dia. paket individu lagi senang nak selit bawak mana-mana

      Delete
  15. Bonde tengah minum suplement lain, Nnt dah habis bolehlah cuba suplement ni pula. Nampak sedap! Banyak faedah kepada pengamal supliment ni rugilah... Klu tak cuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.kalau dah terbukti berkesan lepastu selamat untuk diminum/makan boleh la cuba

      Delete
  16. Wahh.lepasni makin glowingla skin. Senang nak travel ada packet camni. Bukan luaran saje, dalaman pon kena cantik n sihat. Barulah terserlah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha harap makin sihat la nampak kulit.setakat ni memang kulit airah rasa best

      Delete
  17. Patut la sentiasa tampil remaja dan segar. Yang penting produknya selamat dan terjamin kualiti. Rawlins macam terpengaruh nak try gak, especially dah berusia maka kena berusaha lebih kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. produk ni memang selamat. dah masuk guardian dan diiktiraf lagi.jum la cuba

      Delete
  18. kita pun nak putih jugak sebelum raya nanti. boleh la cari kat guardian.. baru naik seri pakai baju baru raya nanti. aum..mesti rasa pun sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. airah pun tengah get ready kulit raya ni hhihihi

      Delete
  19. Wah! ni macam ok juga kan, senang nak prepare just add water and drink once a day. Nanti i check out their site.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya so easy to prepare. mana-mana pun boleh bancuh

      Delete
  20. Kita puth ni minum waktu bile sis?? Seblom sarapan atau Selepas mkn? ?

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.