Kulit Lebih Cerah Dengan KITA Puth

Sekarang ni semua orang nak kulit yang sihat, cerah dan berseri. Kalau bab kecantikkan memang tak ada yang akan ambil ringan je lagi-lagi perempuan kan. Sebab tu I pun dah mula mengamalkan KITA Beauties Pu’th





Kenapa KITA Beauties Pu’th?
KITA Beauties Pu’th berfungsi untuk mencerahkan kulit. Mengandungi superfood untuk kulit dan keperluan seharian badan, Selain itu, KITA Beauties Pu’th mengandungi antioksidan yang membantu mengelakkan kedutan dan radang



Macam I, I bukan amalkan KITA Beauties Pu’th untuk kulit putih sampai transparent ke apa. I nak tona kulit I kembali seperti asal. Pernah tak korang alami kulit satu atau dua tona lebih gelap sebab selalu terdedah pada cahaya matahari, selalu berjemur sebab buat aktiviti. Kalau biar kulit kembali seperti asal memang lambat la. Entah-entah sama je macam tu jadi dengan amalkan KITA Beauties Pu’th yang tinggi dengan vitamin C, membantu kulit lebih cerah dengan cepat. Dalam masa yang sama banyak manfaat untuk kulit.





Vitamin C sangat membantu memberikan kulit yang tegang, anjal dan lembut tanpa garis halus. Kulit berminyak, pori besar dan kulit berjerawat juga dapat dikawal dengan mengamalkan produk ni tau. 





Bahan lain dalam KITA Beauties Pu’th.
Selain tinggi dengan Vitamin C, produk ini juga mengandungi Camu-Camu. Buah yang mempunyai pelbagai manfaat untuk kulit dan diet seharian. Kulit jadi lebih sihat, membantu liang pori dan mengurangkan radang pada kulit. Alpha Lipoic Acid pula bertindak sebagai anti oksidan. Kulit lebih cerah, tak kusam serta anjal,  licin dan berseri.



Ramuan penuh KITA Beauties Pu’th : Serbuk jus oren, Fruktos, Maltodekstrin, Vitamin C, Guar Gum, Silikon Dioksida, Camu-Camu, Asid Alfa Lipoik, Serbuk Biji Anggur, Trikalsium Fosfat, Perisa Pic.





Packaging dia pula jenis dalam kotak dan ada 10 paket kecil dalam satu kotak. Bagi I bila ada individual pek kecik macam ni senang nak bawak ke mana-mana. Nak minum dekat office, dekat luar, bawak je satu pek kecil ni. 



Cara nak minum pula ambil satu sachet dan campurkan 100ml-150ml air. Kacau sampai sebati atau kalau korang ada shaker lagi senang. Shake je. Paling penting minum air cukup untuk kesan yang terbaik. Badan kita memerlukan air yang mencukupi kerana 60% badan manusia adalah air.





Produk ni juga semestinya halal so korang tak perlu risau la. Siap ada GMP dan merupakan super health brand. Paling penting senang je kalau korang nak beli. Ada dijual secara ekslusif di Guardian. Bila produk yang dijual di drugstore ni semestinya boleh dipercayai kan? KITA Puth make your skin & body happy.



Website : www.kitabeauties.com/
Instagram : https://www.instagram.com/kita_beauties/
Facebook : kita beauties
Guardian : https://guardian.com.my/index.php/pbrand/kitabeauties.html








19 comments

  1. Oh~ kalau masuk Guardian confirm trusted. Hehe. Kalau minum supplement super foods semua kena banyak sangat minum air untuk detoxing jaga buah pinggang sambil2 nak dapat optimized efek kan.

    ReplyDelete
  2. betul tu..bukan nak cerah sangat kulit kita tu..nak samakan tona warna kulit tu..kalau dapat cerahkan kulit mmg bonus la..skrg ni kan cuaca panas..kulit pun kena jaga..risau juga kulit kering dan kusam tak bermaya akibat haba dan pencemaran sekarang ni kan

    ReplyDelete
  3. cantik packaging kota dia.. nama pun unik je .. kita PUTH hehe.. ingatkan teringgal perkataan I tu.. PUTIH .. rupanay memang macam tu ye eja nya.. nampak glowing kulit sis ..

    ReplyDelete
  4. Kalau ada jual kat guardian senanglah nak cari .nampak menarik je produk ni untuk dicuba .tak kisah sangat kukit cerah ke rak tapi nak kan khasiatnya yang boleh kecilkan liang pori

    ReplyDelete
  5. First time knowing KITA Beauties Pu’th. good that it is in Orange flavour. must be very nice to drink kan. you look beautiful after drinking it

    ReplyDelete
  6. wahhh makin berseri-seri pinkish pinkish laa kulit diaa..
    nak jugak nampak kulit sihat je, berseri je! hehehehe

    ReplyDelete
  7. makin berseri lah syahirah nanti. Glowing-glowing bile keluar rumah. Heheh, kita puth ni pun senang didapti kan? Selalu jumpa dekat Guardian

    ReplyDelete
  8. Best ad collagen mcm ni. Mencantikkn kite dari dlm. Boleh la nk try nnti. huhuhu

    ReplyDelete
  9. Patut laaa Airah cantik selalu... Suka tengok skin Airah, ada ambik suplement eh. Mmm... Kak nina pun tertarik nak try gak laaa sebab kita dah berusia ni lagi need suolement kan? Suka laaa packaging dia comel senang bawak travel. Thanks sharing

    ReplyDelete
  10. Bab nak putih semua orang nak. Kalau kita pun nak. Tapi nak kan kulit tu sekata la kalau boleh. Bukan putih sampai nampak pelik kan. Bagus ada minuman macam ni. Sebab dia rawat dari dalam kan..

    ReplyDelete
  11. Fadzi baru start nak cuba suplimen la. Sebab dah masuk usia 3 series ni, rasa macam penting pulak suplimen suplimen ni. Kalau dulu masa muda muda tak heran pun.

    ReplyDelete
  12. Kaya dengan vitamin c produk ni kan. No doubt rahsia kulit muka lebih berseri2. Boleh lah nak rekomen kat kawan2 nanti

    ReplyDelete
  13. comelnya pacakging dia, murah pulak tu senang didapaati.boleh cuba ni..almklumla nak cnati luaran kene cantik dlaman kan..dah lama tak minum supplement ni..

    ReplyDelete
  14. Bonde tengah minum suplement lain, Nnt dah habis bolehlah cuba suplement ni pula. Nampak sedap! Banyak faedah kepada pengamal supliment ni rugilah... Klu tak cuba

    ReplyDelete
  15. Wahh.lepasni makin glowingla skin. Senang nak travel ada packet camni. Bukan luaran saje, dalaman pon kena cantik n sihat. Barulah terserlah.

    ReplyDelete
  16. Patut la sentiasa tampil remaja dan segar. Yang penting produknya selamat dan terjamin kualiti. Rawlins macam terpengaruh nak try gak, especially dah berusia maka kena berusaha lebih kan

    ReplyDelete
  17. kita pun nak putih jugak sebelum raya nanti. boleh la cari kat guardian.. baru naik seri pakai baju baru raya nanti. aum..mesti rasa pun sedap

    ReplyDelete
  18. Wah! ni macam ok juga kan, senang nak prepare just add water and drink once a day. Nanti i check out their site.

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.