Tahun kedua dengan domain www.airahsyahirah.com





I baru je sudah buat pembayaran untuk domain blog bagi tahun kedua dengan NetKL. Bagi yang tak tahu lagi kalau nak tukar domain blog macam mana, nak guna perkhidmatan website mana, ataupun nak tahu apa-apa la mengenai domain blog, boleh la baca entry first I mengenai domain blog dekat SINI



I tak ada la berpengalaman sangat guna domain blog ni. Baru setahun hihi. Setakat ni guna servis NetKL, semua okay. Servis pun cepat je. Kalau ada apa-apa masalah boleh terus contact diaorang, balasan pun dapat cepat. Setakat ni I baru setahun guna domain www.airahsyahirah.com. Dan harini I baru renew untuk tahun kedua.







Dari hujung bulan February rasanya, team NetKL dah hantar email ingatkan untuk I renew domain. Bila bukak je email mesti ada email dari diaorang hahah. Bagus jugak macam tu sebab I dari last week nak renew, asyik lupa je sebab banyak benda nak buat dan malas pun ye jugak. Bila tengok ada email terus macam ok kena cepat bayar sekarang nanti terlupa naya je.



I guna online transfer je untuk pembayaran. Dah bayar terus email screenshot bank slip tu dekat NetlKL. Apa-apa nanti diaorang akan update dekat email. Senang je ! 







5 comments

  1. Allhamdulillah... tahniah sis... semoga terus blogging

    ReplyDelete
  2. teringin jugak nak ada domain sendiri.. tapi nak kena tunggu financial kita stabil dulu... hehehe

    ReplyDelete
  3. 45??? The cheapest I have found so far. Having a domain is one of my resolution this year. Pray for me to get one soon!

    ReplyDelete
  4. wahhh tahniah. CT nak tukar tapi x tukar tukar. dok menunda je hehe..

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.