PENCARIAN BLOGLIST DECEMBER 2018 OLEH AIRAH SYAHIRAH

Bloglist blog I dari bulan Ogos, Sept dan Oct tak tukar. Nak dekat tiga bulan tau hahaha. Jadi harini I nak buat segmen simple untuk pencarian bloglist dekat blog I. Walaupun dekat tajuk tulis untuk bulan December tapi mungkin I akan masukkan bloglist tu pada pertengahan bulan November dan kemungkinan besar, bloglist tidak akan ditukar sampai tiga bulan seterusnya. Macam biasa la I tak rajin nak tukar bloglist jadi peluang untuk pembaca lain singgah blog korang lebih cerah. 





Cara nak sertai :

1. Follow blog www.airahsyahirah.com 
2. Like fanpage Airahsyahirahblogger
3. Buat entry bertajuk Pencarian Bloglist December 2018 oleh Airah Syahirah, copy banner dan backlink kan ke entry ini.
4. Berikan satu tajuk entry favourite korang dalam blog I.
5. Tinggalkan url entry di ruangan komen
6. Kalau rajin boleh je follow, INSTAGRAM, GOOGLE+, BLOGLOVIN, TWITTER I okay.


I mencari 10 bloglist. Sorang pemenang bertuah akan dapat sikit cenderamata dari I. Kalau ramai join I bagi lebih sikit hihi. Pemilihan bloglist berdasarkan cabutan sendiri. Pencarian ni tamat bila I tulis -CLOSED- dekat atas tu okies









26 comments

  1. https://messarah.blogspot.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  2. Hi airah! :)

    Syaza join ya. Harapp sangat dapat duk dalam bloglist Airah. Amin!

    https://www.vitaminsyaza.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  3. Saya join

    http://zzzyy.blogspot.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  4. Salam kak airah, kalau xde fb still boleh join ke? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm dear boleh je tapi ganti dengan follow media social mana2 tu okay

      Delete
  5. join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  6. Hi Airah

    Saya join

    https://diarialialiyana.blogspot.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  7. join segmen airah :)

    http://www.farhanajafri.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  8. join
    https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  9. join!

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  10. http://www.aimisyahirah.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  11. om join

    https://ombakbergigis.blogspot.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  12. Gee join

    http://www.zianaeunos.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  13. joinn :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  14. hi,

    Nisa dah join & follow blog. jemput ke blog Nisa ea

    https://anisa-mylife.blogspot.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  15. Jura join!

    http://www.syaheerayoungrockie.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    Nervous pulak. Haha!

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum kak Airah :) Hana join ya~ Bismillah..

    https://hanaintown.blogspot.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  17. join jugak :)

    http://www.zinniaza.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  18. Hi :)
    Im joining :)

    https://mylittlestoryi.blogspot.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  19. https://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    Join sini ^^

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum. Miya join

    https://sigadisberkacamata.blogspot.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  21. joinn :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum
    S.K. join ;

    https://stnrsyfh.blogspot.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    Semoga murah rezeki :D

    ReplyDelete
  23. Join..

    https://sherlyanna97.blogspot.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete
  24. Join :)
    http://www.inanihazwani.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html#.W-mLapMzbIU

    ReplyDelete
  25. Saya join.

    https://jombercontest.blogspot.com/2018/11/pencarian-bloglist-december-2018-oleh.html

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.