SPRING & DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA




Finally ada juga masa nak join Giveaway Sis Nadia ni. Dah lama tengok ramai yang join tapi masa tak mengizinkan I nak join. Korang pun jum la join sekali Giveaway ni sebab hadiah dia memang best ! Barang dari Korea tau sebab Nadia baru balik dari Korea.


I dah lama follow social media dia termasuk lah Bloglovin dan instagram semua la jadi syarat-syarat nak join giveaway semua dah settle lama dah haha. I suka tengok blog Nadia ni sebab semua gambar flatlay, gambar yang dalam entry semua cantik. Jealous betul dengan orang yang kreatif tangkap gambar cantik-cantik ni. 


I tak ada komen pun pasal blog sis Nadia sebab memang dari dulu suka singgah blog ni. Gambar besar dan best, ayat blog pun senang je nak faham. I pun suka baca entry travel macam tu. Kalau korang pun nak join boleh la tekan banner cantik dekat atas ni okay.

5 comments

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.