Preloved Baju Kurung






Selamat berpuasa semua. Cepat je kan bulan puasa ni. Harini pun dah hari ke berapa puasa nanti pejam celik dah nak raya. Disebabkan lusa I nak balik kampung dah sambut puasa dekat kampung pula jadi masa kemas-kemas baju ada la beberapa pasang baju kurung yang I tak guna dah.


Sebelum ni memang I pakai baju kurung pergi kerja tapi lepas ni mungkin dah jarang pakai baju kurung hahaha. Jadi I nak let go baju baju kurung yang I tak pakai dah. Ada beberapa pasang yang I baru sekali dua je pakai. Semua dalam keadaan elok jadi I nak jual murah-murah je sesuai la kalau ada student yang nak tambah koleksi baju pergi kelas ataupun yang suka pakai baju kurung yang sama sekali dua lepastu nak tukar baju lain pula.


Kalau nak bagi adik-adik I yang pakai memang saiz tak sesuai. Kebanyakkan baju I hantar dekat tukang jahit je jadi kalau nak beli boleh whatsapp I untuk mintak ukuran okay.











                   








Atas ni ada baju kurung biasa, kurung pesak gantung dan lain-lain. Kalau nak tengok material ataupun detail boleh whatsapp I okay.








Jubah. Jubah ni pun mostly I jarang pakai sebab tu semua elok lagi hahaha. Warna gambar dibawah cahaya lampu okay.










 Kalau ada yang erminat nak beli baju kurung, jubah, kebaya labuh preloved I boleh whatsapp di 017 563 0516 okay. Kalau nak tahu ukuran dan harga pun boleh je whatsapp yang penting murah sebab I nak bersihkan almari dan beli baju baru. Sebenarnya ni baru sebahagian baju yang I sempat tangkap gambar. Banyak lagiiii tapi next entry la haha















4 comments

  1. Nak beli pun macam ermm baju kurung kita sendiri pun penuh satu almari tuh T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha dah tak tahu nak campak mana ni

      Delete
  2. memang pi kerja pakai baju kurung kan tu banyak koleksi. ehehe yang comel macam CT ni tak muat leee hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. airah tak larat dah baju banyak sangat ni nak buang sayang sebab semua elok lagi

      Delete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.