MEGA BONANZA 2018 Agrofarmstay Melaka kembali lagi!

Agrofarmstay Melaka tahun ini sekali lagi mengadakan Mega Bonanza yang sangat menjimatkan pelanggan mereka.Berita baik untuk yang ingin mengadakan Hari Keluarga atau Family Day sesama ahli keluarga atau syarikat tempat kerja, atau pun reunion bersama rakan-rakan.



No automatic alt text available.




Jimat sekurang-kurangnya RM1,000. WOW. Penjimatan bermula dari RM1,000 sehinggan RM3,900. Banyak tu. Nak tahu apa pakej yang ditawarkan? 


Tawaran kali ini adalah untuk pakej family day. Konsep pakej kali ini adalah tempah dulu dan tarikh family day boleh tetapkan kemudian. Menguruskan family day ataupun majlis besar-besaran ni bukannya senang jadi pihak Agrofarm mengambil berat akan hal itu dengan menawarkan  konsep tempah dahulu dan pilih tarikh kemudian. Kalau nak buat family day, kena dapatkan persetujuan ahli keluarga yang lain dulu. Kena pastikan tarikh tu semua orang tak ada kerja. Jadi kalau lambat buat tempahan nanti promo habis pula. Dengan konsep seperti ini sangat memudahkan dan menjimatkan.



Kalau nak buat majlis untuk syarikat seperti family day ataupun sport day pun sama. Banyak proses dan perbincangan. Bila dah book tempat, lebih senang kerja. Boleh pilih tarikh dari sekarang sehingga tahun depan 31 Mei 2019. Banyak masa tu. Sekarang tak ada alasan susah nak organize family day dah ye.


Image may contain: 22 people, people smiling, outdoor



Promosi ini bermula dari 25 April 2018 sehingga 13 Mei 2018 sahaja. boleh booking dulu dan tarikh event/family day bagitahu kemudian.



Image may contain: 2 people, outdoor, water and nature


Kandungan Pakej Mega Bonanza 2018.

Pakej ini adalah penginapan 2 hari 1 malam untuk 20 orang. Kalau lebih dari 20 orang, boleh tambah bayaran mengikut pax selebihnya. Makanan di sediakan sepanjang penginapan yang terdiri daripada makan tengahari, makan malam BBQ dan sarapan pagi. Kami juga menyediakan sukaneka sebanyak 5 game bersama jurulatih. 


Tak lupa juga untuk kaki karaoke boleh cuba berkaraoke disini. Bagi yang lebih suka aktiviti air, boleh cuba berkayak atau memancing , Cuma perlu bawa joran sendiri. Di sini ada pelbagai haiwan seperti ayam, arnab, burung, kambing dan kuda. Boleh cuba bagi makan kat haiwan tersebut. Bagi kanak-kanak, kami ada sediakan pertandingan mewarna. Boleh tengok bakat mereka nanti. Tak lupa juga hamper bagi sukaneka dan peraduan mewarna. Akhir sekali kami akan sediakan banner family day dengan nama family masing-masing. Wah. Banyak kan aktiviti. 



Image may contain: one or more people, pool, swimming and outdoor


Harga yang di tawarkan.

Harga asal tanpa promosi untuk 20pax ialah RM3,780 (RM189 per pax).
Harga promosi pakej 2 hari 1 malam utk 20pax ialah RM2,780. 
Harga jatuh dalam RM139 per pax sahaja. 
Bagi tambahan yang melebihi 20pax, dewasa RM139 dan kanak-kanak RM99 sahaja. Maximum 78pax. 


Sangat-sangat murah. Dijamin berbaloi. Untuk tempahan, sila layari laman web kami di:

Web : https://agrofarmstay.my
Facebook Page : www.facebook.com/agrofarmstay


Whatsapp / SMS / Call:
012 – 211 8246 / 016 – 209 8623 / 012 – 202 5647
Office:
06 – 232 2761



19 comments

  1. Terkejut saya tengok harga.

    Rupanya untuk pakej reramai.

    Ok la tu, tempat pun menarik. Sesuai la untuk aktiviti reramai macam team building tu.

    Not bad lah, lepasni mungkin saya boleh cadangkan kat company.

    ReplyDelete
  2. Tak sabar nya nak gi berehat di sini lepas tu boleh jalan-jalan sekitar Melaka. Agrofarmstay ni memang ala-ala di kampung.

    ReplyDelete
  3. Eh okay jugak harga dorang! Boleh la nanti plan buat family gathering kat sini ye? Agak-agak dorang akan buat lagi tak promosi harga macam ni lepas bulan mei? Cadang nak buat masa cuti sekolah hujung tahun ni.

    ReplyDelete
  4. Punya la cari negeri mana la tempat ni diadakan. Rupanya atas nu kat tajuk baru tahu di Melaka. Haha... Yup. Kalau pergi untuk reunion kawan-kawan, keluarga yang besar atau staf syarikat (organisai/jabatan) sangat berbaloi. Dah semua orang uruskan, kan. Banyak juga aktiviti disenaraikan. Boleh dicadangkan kepada sekolah saya juga. Sebab masih tercari-cari tempat untuk Hari Keluarga. Terima kasih

    ReplyDelete
  5. Wahhh ... Banyaknya diskaun.. !! Berbaloi-baloi ni buat family gathering atau reunion sekolah. Aktiviti pun macam² ada. Menarik laaa

    ReplyDelete
  6. Best buat family day kat sini. Macam-macam aktiviti best boleh buat dengan semua ahli keluarga. Ni ada promosi memang wajib grab sebelum habis tempoh.

    ReplyDelete
  7. The package looks cheap especially for 20 pax. Will discuss with my siblings to have a family day there.

    ReplyDelete
  8. Menariknya pakej ni. Harga pun ok sangat tu. Boleh forward pada suami ana sebab unit dia dok survey tempat untuk buat family day. Banyak benda boleh buat tu termasuk sukaneka. Bestnya 😍

    ReplyDelete
  9. Hmm menarik. Banyak aktiviti boleh dijalankan bila sewa di sini. Bolehlah diusulkan pada family nanti bila nak buat family day nanti.

    ReplyDelete
  10. Saban tahun ada jugak buat family day tapi kami buat sendiri je.
    Bagus jugak kalau ada org yg tolong anjurkan cam ni..kita serah diri je kan..hehehe.
    Nanti pakat2 gan adik beradik pasal benda ni..mna tau kot2 depa berminat

    ReplyDelete
  11. eeh berbaloi lah harga dia. boleh la recommend kalau ada yang nak buat gathering kat sini nanti

    ReplyDelete
  12. Wow pakej yang berbaloi dengan apa yang kita dapat hehehe nanti nak ke Melaka boleh lah duduk sini ada pool kita suka...

    ReplyDelete
  13. Best jugak pakej ni.. nnt boleh la liez usulkan pada family. Dah lama tak buat family day.. last tahun 2012.. byk jugak aktiviti2 yg menarik..

    ReplyDelete
  14. Utk opis bagus ni. Murah. Affordable la kan. Pastu altiviti berkayak & memancing tu is marbeles. Ayah-ayah sure suka. Makan pun complete. Wow. Ni nak kena share dgn opis ni. Mana la tau Pengarah berkenan :-)

    ReplyDelete
  15. wahhhh menariknya pakej mega bonanza nie untuk buat family day. Baru first time dengar perkhidmatan disediakan utk membuat family day. baguslah ! mudahlah lepas nie nak buat family day. tak payah pening2. servis ada disediakan

    ReplyDelete
  16. Bagus ni. Tempat pun cantik, dan harga yang berbaloi. Nanti kita syorkan dekat kawan-kawan and family.

    ReplyDelete
  17. Eh menarik nih.mavam macam aktiviti boleh dibuat.yang best pakej yang ditawarkan sangat murah.dapat diskaun pula tu.kira berbaloi lah harga pakej yang ditawarkan dengan perkhidmatan yang diberikan.

    ReplyDelete
  18. harga yang menarik, padat dengan aktiviti, agro farm stay memang destinasi yang sesuai untuk buat hari keluarga.

    ReplyDelete
  19. u serious?? 20 pax package with such great price and discount RM1k?? oh my oh my.. this is really cheap and worth for going!!! wanna share this to all my friends first... see ya!!

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.