Segmen : REALSVIORS Bloglist !




Tengah rajin nak join semua giveaway, contest dan segmen. Ni lagi satu segmen best yang korang kena join. Support each other okay ! Syarat pun senang je.


Antara syarat nya ialah kena tulis azam tahun baru.


Jadi azam tahun baru I pada tahun 2018 ni nak kuruskan berat badan ! I nak berat yang dulu sebelum masuk belajar tuu around 50-53 kg tuu hahahha. Sekarang kemain perut berlapis-lapis benci betul. Jadi doakan azam I tercapai. Ada setahun ni haa sebelum 2019 nak capai berat badan ideal. Lagi satu azam nak kumpul duit dan beli camera untuk blog. Fuh semoga berjaya la ye diri sendiri nak menabung tu. Banyak halangannya bab duit ni haha.

1 comment

  1. Hi, terima kasih sudi join dan semoga azam tahun baru tercapai :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.