Online Revolution Blogger Contest

Lazada Online Revolution Blogger Contest 2017


Yeay The more the merrier. Pagi ni I nak join Online Revolution Blogger Contest from Lazada my fav website untuk shopping. Tak terlepas lagi join setiap contest dari Lazada tau sebab hadiah semua best. I nak ajak jugak rakan blogger yang lain untuk join contest ni okay. Tekan poster Lazada kat atas tu dan cepat join.

a. Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experience?

- Tak silap I beli barang online masa tingkatan tiga. Masa tu pembelian secara online ni tak meluas lagi. Gigih I google cara nak guna CDM tau hahahha. I ingat lagi beli tudung tak silap. Naik motor sendiri pergi bank lepas balik sekolah. Sorry tingkatan tiga tak ada lesan dah naik motor adik-adik jangan ikut perangai macam ni tau.

I tak ada pengalaman buruk masa pertama kali beli barang online tu cuma kena rajin google cara macam mana nak beli sebab first timer okay. Berdikari sangat tak tanya sesiapa, nanti kalau tersilap diam je hahaha.

 b. Which types of products would you prefer buying online?

- I suka beli baju, shawl, seluar macam tu secara online. I tak susah nak cari size dan kebanyakkan nya kena dengan saiz yang online website/person tu inform.

 c. What to you love about online shopping?
- I paling suka online shopping sebab senang nak cari barang dalam satu tempat je. Boleh terus search apa kita nak. Lepastu boleh compare dengan barang lain pulak tu. Mana yang lagi berbaloi kan. Jimat masa nak keluar, jimat duit minyak jugak.

Paling selesa nak beli barang online bila website tu mesra pengguna. Tak ada I terkial-kial nak cari button checkout, mana nak letak promo code dan lain-lain.

 d. Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution sales?

- Produk yang I dah beli masa Online Revolution Sales ni ialah



Meja ni murah je weh harga dah habis sales dah tu. Excited nak tunggu meja ni sampai dan hias skincare I. Jadikan as port untuk blogging dan port nak buat skincare. Warna dia pun cantik nanti lepas hias harap bertambah cantik. Happy betul dapat beli meja harga macam ni. Kalau nak tengok jugak meja ni boleh klik SINI.

- Produk yang I plan nak beli pula ialah



Haritu nak masuk kan sekali dengan cart beli meja tapi lupa pulak nak tanya husband dia suka ke tak. So camera ni hold dulu, beli meja dulu. Tunggu husband cakap okay baru kita beli. Harga dah sah-sah murah dari kat luar. Camera untuk kereta ni penting tau kalau ada apa-apa berlaku senang ada bukti. Kalau berminat check link SINI.


Online Revolution Sales ni telah bermula pada 11 November dan akan berakhir pada 14 December 2017 ni tau. Tinggal berapa hari je lagi untuk korang kejar harga sales macam ni. Senang je nak shopping di Lazada ni. Klik je Link ni tau https://www.lazada.com.my/online-revolution

Post a Comment

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.