Skin Care Giveaway by Airah Syahirah

Hai,



Alhamdulillah berjaya juga I nak buat giveaway untuk tahun 2019 ni. Ingatkan tak kesampaian sebab dah nak bulan July ni I tak sempat lagi nak buat giveaway untuk blog. Tapi nasib baik ada kelapangan. Salah satu misi untuk blog I akan tertunai yeay.



Jadi untuk giveaway kali ni hadiah dia memang dekat dengan I. Skincare! I memang pengguna skincare tegar hahahah. Kalau boleh semua skincare I nak cuba nak tengok keberkesanannya. Jadi kalau korang baru singgah blog I ni jangan lupa baca entry dan blogpost yang lain okay.



Walaupun hadiah tak banyak mana dan tak mahal mana tapi I harap berguna la untuk pemenang nanti. Semua hadiah yang I akan berikan semua I dah pernah cuba dan best.






Atas ni antara hadiah yang akan I berikan kepada pemenang.



1) The Face Shop Rice Water Cleanser | The Face Shop Rice Ceramide | ABloom Lemon Lime Mask Sheet | ABloom Watermelon Mask Sheet




Keempat-empat produk dekat atas ni semua I dah cuba. Yang cleanser dua tahun lepas kot I guna. Kulit rasa lembut je dan tak mengeringkan. Rice Ceramide toner tu pula, I tengah guna sekarang. Dah separuh botol dan I suka sangat! Dia bukan macam toner biasa tapi toner yang lebih pekat, buat kulit lembap dan glowing. Nanti I update full review toner tu okay.



Yang sheet mask ni pula I dah restock dua kali sebab best. Kulit jadi lembap dan glowing jugak. Boleh baca full review Althea A'Bloom Sheet Mask ni dekat SINI



2) Althea Watercolor Cream Tint | ABloom Lemon Lime Mask Sheet | ABloom Watermelon Mask Sheet





Sama juga watercolor cream tint tu I pilih code favourite I. Tap code rahsia hahahha. I suka gila cream tint Althea ni sebab tak mengeringkan bibir I dan warna dia cantik! Pigmented gila dah makan pun still ada warna lagi. So I nak share cream tint favourite I dengan korang jugak.



Cara nak join Giveaway? 




Syarat penyertaan Giveaway

1. Follow blog Airah Syahirah. (Widget followers ada dekat sidebar)
2. Follow facebook page Airah Syahirah Blogger
3. Follow instagram @shesyeeraa
4. Copy banner dan buat satu entry bertajuk "Skin Care Giveaway by Airah Syahirah"(Backlink kan banner okay)
5. Tinggalkan link entry dekat bahagian komen



Giveaway ni akan berlangsung dalam bulan Julai dan August serta akan ditutup dalam bulan August juga. Pemenang akan dipilih melalui konsep lucky draw. Jadi jum la ramai-ramai join okay. Giveaway akan terbatal sekiranya kurang dari 50 penyertaan.










49 comments

  1. https://helenarosez.blogspot.com/2019/06/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  2. nak join !!!! sbb banner comel sgt!!!

    https://www.raydahalhabsyi.com/2019/06/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    all done okay. follow me back yaa

    ReplyDelete
  3. Om join ><

    http://www.ombakbergigi.com/2019/06/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  4. Aien join yer..

    https://aienienka.blogspot.com/2019/06/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  5. Saya join

    http://zzzyy.blogspot.com/2019/06/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  6. Saya join

    http://www.zianaeunos.com/2019/06/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html?m=1

    ReplyDelete
  7. kita nak join ... dah lama rasanya x join

    https://cikaddacomel79.blogspot.com/2019/06/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  8. JOIN :D

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/06/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  9. join! :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  10. joined

    https://munirahmohdhasan.blogspot.com/2019/06/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  11. menarik nyer hadiah!!!
    nanti aida join :)

    ReplyDelete
  12. Saya join

    https://jombercontest.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  13. Join sini https://www.farhanajafri.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  14. dgn lafaz bismillah, aida join :)
    http://www.adianiez.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  15. Mama join ye

    http://www.mamapipie.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  16. https://sayasukala.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  17. join..
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  18. saya join jugak =)

    https://izahafizah.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  19. Airah. Ika join ya :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  20. https://hayatisuki.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    okayy..done follow semua socmed yang berkaitan. Salam kenal juga :-)

    ReplyDelete
  21. Ruby join juga

    http://www.rubiahkadir.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html?m=1

    ReplyDelete
  22. Kak shima join yea

    https://www.shimajelani.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  23. yeayyy, bismillah i join ye!
    https://abeautybutabeast.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  24. Hi, Eina join juga :)

    https://www.vitaminkesihatansejagat.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  25. Saya join juga http://sovitamin.com/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah/

    ReplyDelete
  26. Atul join ya :)

    https://www.atulhamid.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  27. Thanks for sharing,.
    Kunjungi juga http://bit.ly/2JCtTTU

    ReplyDelete
  28. joinnn

    https://www.mialiana.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  29. Thanks for this giveaway.

    https://idakamiliamudzakir.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    Jom follow semula blog Kak Ida. Terima kasih. :)

    ReplyDelete
  30. Done join sini. https://hamkarosli.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  31. Akak join eh...

    http://www.suriaamanda.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  32. Kak Feni join jugak.

    https://www.safenifeni.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  33. Join...

    https://seindahcerita.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  34. Lama dah follow Ig.. hehe.. kak shaz join sejaki

    https://puansyah.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  35. joinnn

    https://nnirquotes.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  36. sy join juga ya

    https://ciknurul23.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    Fb : Sii Nurul
    Insta : @ciknurul23

    ReplyDelete
  37. hai biha dah join ^^
    https://beehaazman19.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  38. Farah join ya :)
    https://byfarahw.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  39. ida join

    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  40. bismillah join :)

    https://ohthrillers.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  41. Saya join:

    http://www.mariafirdz.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  42. Join yer...

    http://www.huhahuhajerr.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  43. Yeyehhh kita join.

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  44. https://www.bondezaidalifah.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    Bonde Join

    ReplyDelete
  45. https://messarah.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    done!

    ReplyDelete
  46. bismillah

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  47. Assalamualaikum. Saya join ye :)

    https://fiqadira.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.