Melaka Youtube Video

Bercuti ke Melaka. Entry I masa bercuti ke Melaka haritu I dah lengkap siap semua update dalam blog. Rajin jugak I update semua dalam blog walaupun ada satu lagi entry I plan nak buat tapi tak jadi sebab resit yang I simpan semua dah hilang. Entry blog tu entry makanan menarik di Melaka lengkap dengan harga sekali. Tapi disebabkan I rasa Aiman dah buang semua resit, sebab I simpan resit tu dalam dashboard kereta je, jadi tak ada dah panduan I nak tulis blog.



Lupakan jela entry tu. Entry lain korang boleh klik link dekat bawah ni untuk baca okay.


1 : ITINERARY MELAKA TRIP
2 : MELAKA : MAMEE JONKER HOUSE TAK SEDAP?
3 : MELAKA : LEBIH BANYAK MAKANAN !
4 : MENGINAP DI AGROFARMSTAY, DURIAN TUNGGAL, MELAKA



Selain itu, I ada buat short youtube video masa di Melaka jugak. Korang boleh tonton video tu di sini.









Jangan lupa tengok, like dan subscribe okay !






Post a Comment

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.