Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom



Harini I nak join segmen KC yang memang dah lama I follow. Antara blog yang I suka singgah baca entry. I selalu singgah baca entry dekat blog orang tapi malas betul tinggalkan komen hahaha lepasni memang kena gigih tinggalkan komen dekat blog orang lain la kalau nak jadi blogger hebat macam KC dah sampai 7 juta pageviews okay. Blog I ni nak sampai sejuta pun bertahun agaknya tsktsk.




Kalau nak komen blog KC semua benda I suka ! Warna tema blog pink yang memang warna fav I. Cakap je warna fav tapi blog I pun warna hitam putih jeeee. Lepas ni nak tukar jadi pink jugak la jealous tengok blog orang lain cute dengan warna pink termasuk blog KC. 



I suka blog KC sebab walaupun banyak widget, banyak iklan tapi semua tersusun dan tak semak pun bila nak baca entry. Loading pun cepat. Sebab tu I rajin jugak study semua tips blog yang KC bagi. Harap boleh jadi blogger hebat jugak la ihiks. I tak ada komen buruk sebab semua benda I suka. Tak ada pun yang buat I tak selesa bila nak baca entry di blog KC yeay. 


Kalau korang nak join juga segmen ni boleh tekan banner dekat atas ni okay. Caiyok KC road to 8 juta pageviews pula.

7 comments

  1. Selamat bersegmen hee :)

    ReplyDelete
  2. good luck.
    selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen aira, goodluck jugak :D

    ReplyDelete
  4. alaaa alaa terharunyaa semua benda aira suka hahaha. inshaaAllah kita semua boleh jadi blogger hebat. chaiyok chaiyokk! :D thankyou join tau <3

    Boleh check no.peserta di sini http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-41-peserta-segmen-special-bloglist.html :D

    ReplyDelete
  5. Dtg dari segmen yg sama. Selamat bersegmen.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete
  6. tahniah menang! :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-pemenang-segmen-special.html

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.