Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa




I nak ajak semua orang join giveaway blog SiqahIqa ni sebab hadiah dia menarik sangat ! Kalau nak tahu hadiah apa boleh la tekan banner atas ni tau.


Syarat nak join pun senang je. I memang dah lama follow blog dan media social Siqah jadi I lagi la senang nak join hahaha. I suka sangat dengan blog Siqah sebab blog dia kemas dan warna pink ! Suka juga baca semua review buku, movie dan lain-lain sebab I percaya kalau Siqah cakap best mesti best punya la.


Untuk blog Siqah I memang dari dulu suka template dia. Yang lama dan yang sekarang ni. Kemas dan warna yang digunakan pun lembut je. Jadi kalau korang nak tengok macam mana blog Siqah boleh la tekan banner kat atas ni dan join terus giveaway.

12 comments

  1. goodluck on the GA dear..
    btw, cantik la layout blog ni :)

    ReplyDelete
  2. Yeayy! Thank you Airah join giveaway Siqah. Good luck tau! Siqah suka blog template blog Airah jugak. Simple dan kemas yang pastinya <3

    ReplyDelete
  3. Goodluck. Datang dari ga yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  5. Hi there! Syaza singgah sini dari giveaway yang sama. Goodluck! 😊

    https://syaza-applemints.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Gud luck.akak dr ga yg sama =)

    ReplyDelete
  7. Good luck ye... CM singgah dr GA yang sama :)
    | CM si penulis blog |

    ReplyDelete
  8. Saya singgah dari GA yang sama. Good luck ya :)

    ReplyDelete
  9. Semoga awak berjaya dan salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  10. Hi! Fatina singgah dari segmen yg sama. Good luck! :)

    http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  11. Hi Airah 😊 Congrats tau menang GA nie !!
    Salam kenal ^^

    ReplyDelete
  12. Hai,
    jemput join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/update-segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.