Anda peminat tudung bawal?

Calling all Tudung Bawal loverrrrr... I nak perkenalkan tudung bawal yang sangat la senang untuk dipakai. I rasa semua perempuan pasti akan ada satu tudung bawal. Kalau tak ada banyak pun mesti akan ada satu dan warna hitam tu wajib kan. Kecuali la kalau yang tak pakai tudung tu mungkin la tak ada langsung tudung bawal. Jadi harini I nak perkenalkan tudung bawal yang diberi nama Bawal Sejuk. 






Ada yang panggil bawal sejuk, ada yang panggil bawal magic. Tudung bawal sejuk ni sold out sebanyak 3000 helai dalam masa tiga hari sahaja tau. Cepat tak cepat? Ikutkan kalau tengok video tutorial atau video test awning bawal sejuk ni confirm semua orang berebut nak beli sebab awning dia senang bentuk ! Bukan macam bawal biasa yang banyak kali kena tiup awning nak bagi cantik terbentuk. Dengan bawal sejuk ni, belon mengelembung pada awning tu tak payah risau dah.


Kali kedua restock sebanyak 3000 helai jugak sold out dalam masa kurang dari seminggu juga ! Memang tak boleh nak pertikaikan lagi tahap best tudung bawal sejuk ni. Ramai jugak pelanggan yang repeat order, yang nak kumpul semua warna sebab memang tak akan mengecewakan. Material dari jenis Cool Chiffon. Sejuk dan selesa. Paling best ada feedback dari pelanggan yang bila bawak pergi site tengah hari terik pun tak rasa rimas dan berpeluh teruk. Material bawal sejuk ni jugak ringan tapi tak jarang. Boleh check intagram @allemari.co untuk tengok video testing jarang ke tak jarang dan macam mana material bawal sejuk ni okay.







Yang ada masalah susah nak cari bawal bidang besar, nak cari tudung bawal labuh menutup aurat, dekat mana nak cari tudung labuh tapi tak panas, boleh la cuba bawal sejuk. Bidang yang ada dari 45, 50, 55. Tapi kalau dah biasa pakai tudung bawal bidang 60 insha Allah boleh pilih bidang 55 je sebab lebih kurang je. Bawal sejuk ni lebih besar dari ukuran biasa.


Jadi untuk bulan March ni, @allemari.co buka pre order untuk pelanggan membeli tudung bawal sejuk ! Kenapa buka pre order? Senang nak pilih warna sebab warna yang disediakan sebanyak 15 warna tauuu. Nanti kalau sediakan ready stock cepat sangat warna tu habis, warni ni habis. Bila preorder semua warna available tinggal nak pilih je. Pre order pun tak lama.





Kalau berminat nak beli bawal sejuk viral yang magic ni boleh la pergi ke instagram dan facebook @allemari.co atau whatsapp, telegram, imassage je 017 563 0516. Semua medium boleh guna. Paling best sekarang ada promo sehelai rm35 sahaja dan beli tiga helai rm100. Harga asal rm39 tau baik beli dan order sekarang sebelum harga kembali kepada asal.


Kalau nak tengok video tutorial tudung bawal sejuk, video testing awning bawal sejuk boleh pergi ke pages instagram dan facebook semua ada dekat sana. Nak tengok feedback dan review pun boleh okay banyak feedback pelanggan sebelum ni ada di sana. Korang yang ada masalah tudung tak cantik terbentuk bila pakai spek mata tu wajib beli bawal sejuk sebab bawal korang akan jadi lebih cantik dengan awning bawal sejuk.





BAWAL SEJUK
- ringan
- tak jarang
- awning cantik senang bentuk
- tak panas dan tak tebal
- material lembut
- iron sekali je boleh pakai berkali kali tanpa iron lagi
- bidang besar disediakan (45,50,55)
- 15 warna menarik sweet pastel dan bold
- awning pakai spek pun masih cantik
- Harga promo available 


Order :
whatsapp / telegram / imassage : 017 563 0516
instagram / facebook : @allemari.co


















44 comments

  1. Dulu ana suka giler pakai bawal. Skrg bila muka dh melebar rasa tak sesuai ngan muka. Kalau nk pakai juga pakai style shawl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha ana ada yang bentuk muka tak sesua pakai bawal hihi airah muka lebar pun hentam pakai bawal sebab senang

      Delete
  2. ada nampak jugak tutorial bawal ni, memang senang bentuk & cantik! Nanti nak try beli lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. awning dia memang senang bentuk dan tak payah iron pun

      Delete
  3. macam lawa je. suka kalau tudung bawal jenis senang jadi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. color dia memang banyak yang cantik.senang je nak gayakan

      Delete
  4. sy lah peminat tegar tudung bawal hahaha...

    ok nnt sy g jenguk IG nyer

    ReplyDelete
  5. Kami duk cari tudung bawal mcm ni..elok na terbentuk..nti sat p usha tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. elok je awning dia nanti singgah instagram tu

      Delete
  6. tudung bawal paling best dan mudah untuk dipakai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setujuu. pakai selimpang macam tu pun dah ok

      Delete
  7. Cantik... Tudung bawal ada beberapa stok kadang pakai juga ikut mood dan masa.. Cantik2 warna dekat atas tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kalau tak banyak mesti ada juga stok tudung bawal hihi

      Delete
  8. tertarik pulak rasa nak membeli sebab dengar namanya tudung bawal sejuk.. mesti sejuk je bila pakai kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha sis memang sejuk dan selesa.ringan pulak tu

      Delete
  9. Eh, jap.. Rasa dlm koleksi sya pun x de bawal. Shawl byk. Sbb tak reti la nk pakai jenis bawal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau macam tu kena beli satu la sis

      Delete
  10. Banyak style boleh buat dengan bawal ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab ada bidang besar so sesuai macam2 style

      Delete
  11. Warna semua cantik..kalau kat luar payah nak cari bidang besar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la susah sikit nak cari bidang besar dan ada warna yang cantik

      Delete
  12. Nampak cantik dan terbentuk kemas. Nak usha la tudung bawal nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la singgah instagram ni nanti

      Delete
  13. Kak Sue memang peminat bawal, yang banyak dalam koleksi bawal Aidijuma la. Menarik juga ya bawal sejuk nie, boleh lah nanti Kak Sue intai-intai.. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Airah pun dlm proses kumpul aidijuma hihi
      Antara persamaan bawal ni dia senang terletak dan nak buat awning pun senang

      Delete
  14. tudung bawal sentiasa bertahan

    ReplyDelete
  15. Sepanjang kerja ni memang tiap hari pakai bawal. Tak larat nak pakai shawl hahah. Best dan senang sebenarnya pakai bawal ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu
      Tak payah susah nak melilit
      Pakai bawal pun dah cantik dah

      Delete
  16. nampak besar and terletak bawal ni :)

    ReplyDelete
  17. CCL bawalovers .. kalau boleh nk grab je semua colour

    ReplyDelete
  18. kalau tudung bawal uzu tak gemar sangat. tak sesuai dengan muka uzu ni siyes hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha ada jugak bentuk muka yang tak sesuai hihi izi pakai shawl je

      Delete
  19. Cam best je sebab tak yah gosok pun still awning terbentuk..kena test gak selai ni..

    ReplyDelete
  20. Koleksi tudung bawah memang pompuan wajib ada. Bawal sejuk lia tak ada lagi. Nak beli juga buat koleksi.

    www.liahasty.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena beli la lia lepasni memang best tudung bawal ni

      Delete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.